Maandag
Door: Ria
Blijf op de hoogte en volg Ria
15 Augustus 2011 | Nederland, Amsterdam
Het gaat best goed met de knie en we zijn vandaag naar een fototentoonstelling geweest in Eindhoven. Niet in het centrum, maar op het voormalige terrein van Philips is een foto-academie, waar aan de wanden van de lokalen een selectie hangt van de genomineerden en winnaars van de Photo Academy Award 2010. Dat is de fotowedstrijd voor (oud)studenten van alle Nederlandse en Vlaamse foto-opleidingen.
Nu Peter een nieuwe camera heeft gekocht, is de belangstelling om foto’s van anderen te bekijken natuurlijk aangewakkerd. Wij vinden fototentoonstellingen beiden altijd al erg leuk hoor. Dit was weer eens wat anders en een leuke invulling van de dag.
15 Augustus 2011 - 17:06
Tiny:
Ga maar lekker door met schrijven over jullie dagelijkse belevenissen hoor.
Ik volg het wel!
groetjes
Tiny -
15 Augustus 2011 - 19:01
Leny:
Toch leuk om op te hoogte te blijven van jullie activiteiten. Maar ik kan me je bedenking voorstellen.'
Tot mails of bels -
15 Augustus 2011 - 21:04
Miranda:
Zie, het weer wordt beter en de knie ook ;-) Misschien fietsen jullie later van de week toch nog eens naar een camping? Dat lezen we dan toch graag, hihi...