Weekendje Limburg
Door: Ria
Blijf op de hoogte en volg Ria
11 Mei 2013 | Nederland, Stramproy
Vandaag moeten we oppassen. We hebben geen fietsen meegenomen, dus gaan we even over achten met de auto naar Weert. Aan de lucht te zien hoeven we geen spijt te hebben van die fietsen. Stefan heeft vandaag zijn verplichtingen bij het diepzeeduiken en voor Ilse is het nog wat lastig om twee kleine mannen tegelijk in de gaten te houden. Het voeden neemt haar iedere keer een klein uur in beslag, maar Merijn is natuurlijk ook een handenbindertje. Daar heb je nou opa’s en oma’s voor ;-)
Felix is in die 12 dagen al veranderd. Het hele zachte, prille is al weg. Hij reageert op geluid en zijn ogen proberen te kijken. Mama mag lekker op haar gemakje voeden en Merijn past op opa en oma. We gaan nog even wandelen met twee wagens, maar voordat de eendjes gevoerd en uitgezwaaid zijn, begint het te regenen. Geen glijbaan vandaag. Als Stefan weer thuiskomt, gaan wij weer weg. Het is weer droog, maar eigenlijk te laat voor de voorgenomen kunstmarkt in Venlo. We besluiten naar de outlet van Roermond te gaan. Beiden hebben we wel wat dingen nodig. Het blijkt de verkeerde beslissing te zijn. Je moet niet gaan winkelen met een man…
We rijden terug naar ons huis en kopen bij de receptie een wandelkaart, dan kunnen we morgen tenminste een wandeling op maat uitzoeken. Het blijft koud en regenachtig.
Na het eten maken we nog een korte wandeling in de naaste omgeving.
11 Mei 2013 - 20:28
Miranda:
Was ik nou maar gebleven... ;-)
Lekker genoten van de 2 kleine mannetjes? Heerlijke ventjes toch? En nu nog 2 lekkere wandeldagen! -
11 Mei 2013 - 23:28
Rina Langen:
Das wel genieten met je kleinkinderen, wat maakt het uit al regent het, hahaha... fietsen en winkelen kun je nog de hele zomer. Veel plezier samen!!!
12 Mei 2013 - 08:01
Marcelle:
De bossen ruiken heerlijk na een regenbui. Zo is dat een positieve gedacht of niet :)
Veel plezier nog!