Weekendje Limburg
Door: Ria
Blijf op de hoogte en volg Ria
12 Mei 2013 | Nederland, Stramproy
De dag begint regenachtig, maar voordat we aan de wandel gaan, lijkt het meeste water wel gevallen te zijn. We kunnen een mooie wandeling maken vanuit ons vakantiepark. Een erg mooie en afwisselende wandeling, die letterlijk en figuurlijk grensoverschrijdend is. Op een klein buitje na en wat dreigementen, houden we het droog. We kunnen zelfs op een bankje een kwartiertje van de zon genieten. Inderdaad, het ruikt heerlijk na wat regen. Het is erg mooi, de vogels laten volop van zich horen en ook het bos heeft nu de lente in het hoofd. We maken wat extra slingers aan de wandeling en zien kans om over deze 12 kilometer 6 uur te doen. Nu hebben we dan ook ieder kikkervisje en elk struikje Stinkende Gouwe bekeken en gefotografeerd. Het blijft fris, maar thuis hebben we het ook goed. We moeten het laatste deel van de Harry Potter DVD nog bekijken. Eerst maar eens wat koken.
12 Mei 2013 - 20:19
Fram:
Wow, er zijn er dus die nog langzamer lopen dan ik. Dat moet ik Ray vertellen! ;o)
Grappig om te lezen dat jullie zo dichtbij ons waren; wij waren afgelopen week in St Geertruid op een ntkc-terreintje. Ook erg lekker! -
12 Mei 2013 - 21:14
José:
Toen ik vandaag langs Stramproy reed, heb ik nog naar jullie gezwaaid!
Wat een lief stamhoudertje hebben jullie erbij gekregen!
Nog een fijne dag morgen.
José