Woensdag
Door: Ria
Blijf op de hoogte en volg Ria
30 April 2014 | Nederland, Roosendaal
We zijn nu aan het nagenieten. Alles van de reis, de foto’s, de films, de indrukken, het moet nog een beetje verwerkt worden. We waren met 42 mensen vijf dagen op stap. Daarvan zongen 26 mensen mee in het koor en is er één dirigent. De rest zijn partners, of vrienden. Allemaal min of meer bekenden. Dat is intensief, maar ontzettend leuk.
Ik heb begrepen dat veel thuisblijvers van deze groep mijn dagboek hebben meegelezen. De reizigers zelf zullen waarschijnlijk ook nog wel een kijkje komen nemen.
Natuurlijk zijn jullie nu nieuwsgierig geworden naar ons repertoire, naar onze kwaliteit, of gewoon naar onszelf. Wel, ik stel voor, kom eens luisteren.
Hier een tip:
Het Roosendaals Kamerkoor zal op 24 mei een deel van het Duitsland repertoire zingen in de Koepelkerk van Willemstad. Muziek van Rheinberger, Busto, Stanford e.a.
De juiste informatie is ook te vinden op de website van het Kamerkoor, maar ik geef het hier graag even door:
Zaterdag 24 mei
Koepelkerk
Kerkring 19
Willemstad
Aanvang 20:00 uur
Prijs € 10,00, inclusief consumptie in de pauze.
o.l.v. Ted v.d. Heijdt, met medewerking van Tannie van Loon, orgel.
Ik vond het leuk om voor zo’n groot publiek te schrijven, dank voor de reacties. Diegenen die hun naam in de mailinglijst hebben gezet, zullen in het vervolg ook dagboekdelen van onze volgende reizen krijgen. Je kunt dus je naam weer verwijderen, tenzij je het leuk vindt reisdagboeken te lezen.
Ria
Dit is het adres van de website van het koor:
roosendaalskamerkoor.nl
Eventuele vragen of voor ander contact, mag je het e-mailadres van het Kamerkoor gebruiken.
info@roosendaalskamerkoor.nl
30 April 2014 - 23:14
Miranda:
Ook weer een leuke locatie voor een concert! En voor jullie nog even nagenieten :-) -
30 April 2014 - 23:21
Leny:
Het lijkt me een goed idee 24 mei naar Roosendaal te rijden en te komen luisteren in de Koepelkerk.
Ik bel nog.
Groetjes