donderdag 3 januari
Door: Ria
Blijf op de hoogte en volg Ria
03 Januari 2013 | Duitsland, Baiersbronn
Wat nu? Teruggaan is geen optie, want al zouden we naar dat sneeuwgebied gaan, het regent echt hard. Dan maar door en de autoroute oppikken waar we hem gisteren hebben afgebroken. We rijden van Kappelrodeck naar Bühl. Een kleine aardige stad waar we uitstappen en een wandelingetje maken. Het is inmiddels droog geworden. We eten een kop goulaschsoep en gaan weer op stap. Eigenlijk is het te laat om nog naar Baden-Baden te gaan, maar we zitten er nu vlak bij en anders komt het er niet meer van.
Baden-Baden is een oude badplaats en kuuroord. Er zijn deftige hotels, grote gebouwen voor het baden en kuren en winkelstraten met dure winkels. We bekijken alles in een uurtje tijd en gaan dan weer op weg naar huis. Op de mooie route naar huis langs smalle, slingerende wegen is het mistig, wordt het steeds mistiger, totdat we geen tien meter zicht meer hebben. Gelukkig is het nog niet donker.
03 Januari 2013 - 19:22
Miranda:
Avontuurlijk dagje! Gelukkig lees ik het verslag, dus jullie zijn veilig terug gekomen ;-)
Hoe staat het met de boeken en tekenblokken? -
03 Januari 2013 - 19:29
Leny:
Blij te lezen dat jullie weer veilig aan zijn gekomen op jullie logeeradres. Wat een avontuur. Ja, het weer kan je lelijk opbreken.
De foto van onder de paraplu is wel apart te noemen.
Groetjes -
03 Januari 2013 - 22:13
Marcelle:
Mooi dagje geweest dus. En inmiddels ook goed uitgerust? Geniet nog maar!