Voorbereiding
Door: Ria
Blijf op de hoogte en volg Ria
08 Juni 2016 | Nederland, Roosendaal
Ditmaal heel bijzonder: Frankrijk! Na al onze verre en/of bijzondere bestemmingen is dit voor ons heel apart. Wij zijn nog niet zoveel in Frankrijk geweest, dus voor ons een nieuwe ervaring.
Waar we precies naartoe gaan, kun je dagelijks in mijn dagboek lezen. Als alles werkt zoals het werken moet natuurlijk. Internet, mijn laptop, onze gezondheid, het weer. Ik houd jullie op de hoogte en vind het heel leuk om te weten dat er zoveel mensen (wel 20) mijn dagboek lezen.
Morgen nog even de laatste dingen thuis regelen, vrijdag de 10e gaan we op stap.
08 Juni 2016 - 21:42
Cis :
Alvast een goede reis, veel fijne ervaringen! En behouden thuiskomst.
Groetjes, Cis -
08 Juni 2016 - 22:27
Rina Langen:
Succes met de laatste voorbereidingen. Goede reis en veel plezier! -
08 Juni 2016 - 22:43
Beppie:
Koelkast leegeten, vuilnisbakken legen, plantjes water geven, de laatste spulletjes inpakken, de sleutel afgeven bij de buurvrouw en dan op reis. Veel plezier! -
09 Juni 2016 - 06:18
Marcelle:
Bon voyage! -
09 Juni 2016 - 07:45
Leny:
Weer een bijzondere reisbestemming. Ik wens jullie goede voorbereiding, reis en veel mooie ervaringen. Ik houd jullie in de gaten. En we hopen op geen hobbels. -
09 Juni 2016 - 15:19
Marian:
Heel veel plezier in la dolce France we horen er verder van -
09 Juni 2016 - 18:29
Jeanne:
fijne vakantie en goede reis we gaan het weer lezen waar jullie allemaal komen en leuke dingen bezoeken.
veel plezier en genieten maar -
10 Juni 2016 - 20:37
Miranda :
Dan gaan wij weer mee. Ik ken Frankrijk eigenlijk ook niet, dus verras me maar... Een mooie, fijne en gezellige reis!